Bogati očka shop

BREZMEJNI UM: VODNIK PO KONTROLIRANI JASNOVIDNOSTI IN PREOBRAZBI ZAVESTI Russell Targ


Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih velikokrat ne jemljemo resno, pa vendar številne znanstvene raziskave dokazujejo, da imamo izjemno sposobnost razvijanja teh darov. Fizik Russell Targ je leta 1972 pod okriljem Raziskovalnega instituta univerze Stanford soustanovil program za raziskovanje razvoja jasnovidnih sposobnosti.

Preberi več

Znižana cena!
28,40 €

29,90 € z DDV

Cena znižana 5 %)

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

10 izdelkov na zalogi


Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti.

 

Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih velikokrat ne jemljemo resno, pa vendar številne znanstvene raziskave dokazujejo, da imamo izjemno sposobnost razvijanja teh darov. Fizik Russell Targ je leta 1972 pod okriljem Raziskovalnega instituta univerze Stanford soustanovil program za raziskovanje razvoja jasnovidnih sposobnosti. V desetih letih raziskav je spoznal, da večina ljudi lahko opiše dogodke in kraje, ki so izven dosega običajnih čutov, za kar skovali izraz telepercepcija.

Targ v svoji šesti knjigi Brezmejni um raziskuje njene znanstvene in duhovne posledice in bralcem ponuja podrobne vaje za razvijanje lastnih sposobnosti .

 

Avtor v knjigi ponuja več tehnik in vaj za izključitev hrupa iz okolja, s katerim se vsak dan srečujemo zaradi modernega življenjskega sloga, in se učimo zaznavati na daljavo. Telepercepcija  prinaša pot do samoizpraševanja in samouresničenja ter šiti naše omejeno zavedanje zavesti, ki je skupna vsem ljudem.

 

O avtorju:


Russell Targ, ki se je rodil 11. aprila 1934, je ameriški fizik, parapsiholog in pisatelj, ki je najbolj zaslovel s svojim raziskovanjem kontrolirane jasnovidnosti oziroma telepercepcije (ang. remote viewing). Targ je najprej zaslovel s pionirskim raziskovanjem laserjev in njihove uporabe. Leta 1972 se je pridružil Raziskovalnemu inštitutu Univerze Stanford (1972), kjer sta se s Haroldom Puthoffom domislila izraza kontrolirana jasnovidnost, ki označuje iskanje vtisov o oddaljenem oziroma za nas nevidnem cilju s parapsihološkimi sredstvi.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Trenutno ni na voljo novih izdelkov
Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO