CASHFLOW® 101

Igra CASHFLOW® 101 vas bo naučila temeljnih osnov za vlaganje ter kako prevzeti nadzor nad svojimi osebnimi financami, ustanoviti uspešno podjetje skozi ustrezno upravljanje denarnega toka, istočasno pa vas bo naučila kako vlagati z večjim zaupanjem v nepremičnine in druga podjetja.

Medtem ko ima denar moč, da postanete njegov suženj - ima tudi moč, da vas osvobodi. Igra CASHFLOW® 101 je bila ustvarjena z namenom naučiti ljudi upravljanja z denarjem in izboljšati njihovo finančno znanje oz. finančni IQ.

Igra CASHFLOW 101 uči osnove temeljnega investiranja. Naučili pa se boste lahko tudi, kako prevzeti nadzor nad svojimi osebnimi financami, kako poskrbeti za dober menedžment denarnega toka in narediti uspešno podjetje ter kako samozavestno investirati v nepremičnine in na borzi. Ta izobraževalna igra je pravšnja za vas, če bi radi izboljšali svoje poslovne in investicijske veščine. To boste dosegli, ko se boste naučili svoje ideje spreminjati v sredstva, na primer v lastno podjetje. Veliko majhnih podjetij propade, ker njihovim lastnikom manjkajo kapital, izkušnje in poznavanje računovodstva. Veliko vlagateljev meni, da je investiranje tvegano preprosto zato, ker ne znajo brati finančnih poročil.

Igra CASHFLOW®101 vam bo pomagala do finančne pismenosti in razumevanja osnov investiranja. Komplet vsebuje namizno igro in tri avdio CD-je. Igro boste morali odigrati vsaj dvakrat, preden jo boste razumeli v celoti.Svetujemo vam, da jo potem odigrate še najmanj šest krat, da boste povsem doumeli temeljna načela upravljanja denarnega toka in investiranja.

Cena igre v ZDA je 195,00 dolarjev. Namenjena je posameznikom, ki so resno odločeni investirati nekaj v svojo finančno prihodnost. Nekateri pravijo, da je igra predraga, moj odgovor pa je: "Res je, ampak izgubiti denar zaradi slabe naložbe ali neuspeha v podjetništvu je še dražje." Največji strošek pa je denar, ki ga ljudje NE zaslužijo zaradi strahu pred porazom. Ko boste sami usvojili igro, jo lahko predstavite še drugim. Vsi vemo, da je poučevanje ena najboljših poti do znanja. Več kot boste dajali, več boste prejemali.

 

 

 


CASHFLOW® 202

CASHFLOW® 202 uči naprednih poslovnih in vlagateljskih tehnik, ki jih  uporabljajo tehnični investitorji z dodajanjem nestanovitnosti v igro. Uči naprednih naložbenih tehnik kot so "kratkoročni nakupi delnic", "prodajne opcije", "nakupne opcije", "prehodi" in izmenjave nepremičnin.

 V realnem svetu investiranja, so zmagovalci in so poraženci. Poraženci so vedno v upanju, da bodo trgi šli le navzgor -zmagovalcem je vseeno.

  • Kako ustvariti dobiček če gredo trgi gor ali dol.
  • Ustvarite denar z vsemi vrstami poslov: z velikimi, malimi, s kapitalskim dobičkom ali denarnim tokom.
  • Obvladujte "pasivne dohodke" (denar, ki ga zaslužite, če imate zaposlitev ali ne) s katerimkoli poklicem ali službo
  • Naučite se orodij tehničnega vlaganja, kot so prodajne in nakupne opcije, nepremičninske opcije - ključnih orodij zmagovalnih vlagateljev.

Raje kot da preživljate čas z ljudmi, ki še vedno verjamejo v varnost zaposlitve, napredovanja v podjetju in vlagajo v vzajemne sklade, preživite svoj čas z ljudmi kot ste vi... z ljudmi, katerih cilj je postati  kapitan svoje finančne barke v vesolju.

Igra CASHFLOW® 202 uči osnove tehničnega investiranja. Je izpopolnjena in zahtevnejša različica igre CASHFLOW® 101. Druga različica se igra s pomočjo namizne plošče iz prve igre. Igrati pa jo je mogoče le, če ste že usvojili znanje iz prve različice igre. Tehnično investiranje vključuje kompleksne načine borznega trgovanja. Kdor obvlada vse te prijeme, lahko ustvarja denar na borzi tudi, kadar razmere na trgu niso najugodnejše. Povprečni vlagatelji se najbolj bojijo borznih zlomov. Eden od razlogov, da nekaterim uspe ustvariti večdenarja, je, da so bolj samozavestni. "Več samozavesti pa imajo zato, ker se ne bojijo izgub," je rekel bogati očka. Povprečnivlagatelj se ne zna zavarovati pred tveganjem in izgubami.

Igra CASHFLOW® 202 je osredotočena ravno na pridobivanje tega znanja. Ko boste obvladali igro CASHFLOW®101, se vam bo izpopolnjena različica 202 verjetno zdela precej bolj vznemirljiva, ker boste že vedeli, kako se odzivati na borzna nihanja, in boste zmožni zaslužiti veliko denarja. Spet lahko rečem le, da se je ceneje učiti s pomočjo igre kot tvegati na pravi borzi. Igranje naših iger vam sicer ne more zagotoviti uspeha z naložbami, zagotovo pa boste usvojili potrebne strokovne pojme in se seznanili z naprednejšimi investicijskimi tehnikami.

Cena igre v ZDA je 145,00 dolarjev. Mnogi pravijo, da so samo avdiokasete iz različice 202 vredne toliko. (Različica 202 se igra na isti namizni podlagi kot 101.)

Igra ni prevedena v Slovenski jezik!

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.