Dobrodošli v mojem svetu. To je svet možnosti, učenja in razumevanja; svet, v katerem je treba biti dejaven. Ob moji pomoči imajo Ljudje na vseh koncih sveta možnost uresničiti sanje, kajti nisem le podjetje – sem prebujevalec. Učitelj sem, ki pomaga graditi skupnosti.
 
Marsikomu sem dal moč, da si je spremenil življenje; v prihodnjih desetletjih bom pomagal storiti to še številnim. Ne bom odnehal. Sem podjetje Rich Dad in moje poslanstvo je izboljšati finančno stanje človeštva.
 
Je moja naloga zastrašujoče velika? Zagotovo.
 
Me je strah? Nikoli, kajti podjetje Rich Dad poganjajo »skoki v neznano«. Ti skoki so iskre, ki »vžigajo«, so katalizator sprememb. Spremembe prinesejo rast. Prepričan sem, da je veliko ljudi v težavah, ker vzdržujejo status quo. Potrebni bodo neomajna odločnost in neustrašna dejanja, da prebudimo ljudi, ki so zaradi nevednosti sledili slepim v prepričanju, da jih ti peljejo k razsvetljenju.

Vem, da se motijo. Sprevidel sem laži in imam vizijo prihodnosti. Sem podjetje Rich Dad in ne verjamem, da je samo upanje dovolj za uspeh. Zakaj upati, če se lahko naučite, doumete, delujete, dosegate rezultate in krepite svojo moč. Nisem pomočnik, temveč učitelj. Za nekatere sem prestrog. Ne izbiram besed, rad zazibljem čoln, zahtevam trdo delo, a ves današnji trud je zato, da boste jutri svobodni in srečni. To pot pa vam tudi olajšujem, spotoma vas zabavam in bodrim. Izkušnja je nepozabna. Tako ravnajo najboljši učitelji.
 
Vem, da se nekaterim ne zdi vredno potruditi se; so preprosto preleni, preveč prestrašeni ali jih je uspaval lažen občutek varnosti in ne zdi se jim potrebno spremeniti karkoli.

Nekateri bodo spoznali zmoto; in ko bodo pripravljeni, jim bom priskočil na pomoč s knjigami, namiznimi igrami, predavatelji idr. Imam več vrat in vsa so odprta vsem, ki želijo naprej, ne glede na trenuten življenjski položaj. Prevzem nadzora nad življenjem se vedno začne s sanjami. Poučevanje tudi meni pomaga do novih spoznanj. Zame popolna sreča pomeni več kot gmotno bogastvo, je blaginja na področjih duha, človekoljubnega delovanja, podjetništva in namena. Gre za celovito bogato življenje. Če ne rastemo, umiramo. Tisti, ki sem jim pomagal spremeniti življenje, pripovedujejo neverjetne zgodbe o moči, optimizmu, poduhovljenosti in zmagoslavju. Ti posamezniki so šli dlje od osnovnih načel bogatega očka - začenjajo živeti prav, bogato.

Tudi sam živim tako.

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.