Seminarja oziroma kongresa v Stuttgartu ne organizira naš klub in smo le posrednik za prodajo vstopnic za dogodek vsled tega tudi mi ne organiziramo prevoza, nastanitev in vsega drugega povezanega z dogodkom. To je stvar posameznika, saj vemo, da obstajajo tako glede prevoza, kot glede nastanitev različni načini in apetiti. 

Seveda se lahko po tem, ko boste imeli vstopnico povežemo in dogovorimo  glede skupnih aktivnosti, kot so prevoz in nastanitev in ostalo. Torej ko bomo imeli vsaj približno število udeležencev, se lahko začnemo pogovarjati o vsem tem, časa še imamo nekaj na voljo, zato bi bilo dobro, če si najprej zagotovite vstopnice potem pa bomo sprožili vse aktivnosti, da najdemo najugodnejše rešitve še glede nastanitev in prevoza.

OPOZORILO: v kolikor iščete preko spleta prevoze in nastanitve počnite to v načinu brez beleženja zgodovine ali anonimnem načinu, da se ne dvignejo cene zaradi prevelikega iskanja za termine. 

Trenutno se s tisti, ki že imamo karte dogovarjamo za potovanje z vlakom iz Ljubljane in ki traja cca 9 ur, na samem vlaku pa bi imeli možnost morda da odigramo kakšno igro CASHFLOW, se podružimo, spoznamo itd. Seveda so vsake ideje dobrodošle.

Lokacija: ICS International Congress Centre Stuttgart , kar je v neposredni bližini letališča.

Messe Stuttgart: Heimspiel für die Messebauer aus Kirchentellinsfurt - Signfair

 Prenesi si datoteko dogodka

Trenutne cene letalskih prevozov za Stuttgart -odhod 3.11.2023 in povratek 6.11.2023 

   • Ljubljana s postankom v Zurichu  -162€
   • Zagreb direktni let - 120€
   • Dunaj direktni let - 148€
  • Avtobusni prevoz cca 80€
  • Vlak iz ljubljane - prvi razred cca 120€, drugi razred cca 80€