V našem klubu vam ponujamo različne vrste izobraževanj v obliki cashflow-board-game.pngdelavnic, seminarjev in spletnih dogodkov na temo denarja, davkov, poslovnih možnosti, osebne rasti, duhovnosti. Glavni povdarek je na delavnicah o upravljanju z denarjem, ki jih izvajamo s pomočjo namiznih iger CASHFLOW in Abundance, za vsa ostala področja pa sodelujemo z priznanimi zunanjimi strokovnjaki na določenih področjih. 

Delavnice CASHFLOW so namenjene tako posameznikom kot skupinam, lahko pa nas povabite tudi na vaše podjetje, klub, združenje, ...  kjer bomo izvedli delavnico za vodstevene delavce ali druge zaposlene po dogovoru, saj verjamemo, da je znanje, ki ga posredujemo na naših delavnicah izjemno pomembno za vsakega posameznika in da bi takšno znanje morali poučevati že v osnovni šoli vsaj od 7. razreda naprej. 

V kolikor vas zanima izvedba delavnice v vašem kraju, društvu ali podjetju nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali nas pokličite na telefonsko številko +386(0) 051 226 860 in pripravili vam bomo ponudbo za izvedbo. Najmanjše število udeležencev za izvedbo delavnice CAHFLOW je 6. 

Aktualno ponudbo izobraževanj in delavnic si trenutno lahko ogledate tukaj