Sem oseba, ki je pot k uspehu plačala zelo drago in ne želim, da tudi vi greste skozi tak pekel. Zato želim svoje znanje in veščine prenesti na vse, ki si tega želijo, da bo njihova pot lažja in dosti hitrejša.

Moja zgodba se začne v družinskem podjetju in nadaljuje skozi ustanovitev dveh lastnih podjetij, društva in gradnje lastnega globalnega posla, spletne trgovine, do učenca, ki postane učitelj in mentor. Ob vsem tem pa sem moral premagati odvisnost od kajenja, alkohola, hazardiranja, premagati lenobo in izgubiti sloves 100 kg pujsa, ter stopiti iz temačne cone udobja, ki me ni samo zadrževala na mestu, temveč me je dejansko peljala v pogubo.


Prvič sem slišal za Roberta Kiyosakija in njegovo knjižno uspešnico Bogati očka, revni očka na seminarju leta 2007 in takoj me je potegnil naslov te knjige. Žal pa knjiga takrat ni bila dostopna za nakup, zato sem si jo izposodil od brata, ki jo je imel doma, a o njej nikoli ni spregovoril z mano. Informacijo je zadržal zase. Ne vem iz kakšnega razloga?

Takoj, ko sem knjigo prebral, sem začel iskati načine, da si pridobim še več znanja na področju finančne pismenosti in tako sem kmalu v svoji zbirki knjig imel vse knjige Roberta Kiyosakija, ki so bile prevedene v slovenski jezik. Pridobljeno znanje mi je odprlo nove poglede na svet financ in denarja, zato sem hitro naročil še Igri CASHFLOW 101 in 202 ter začel z aktivnostmi, da z nekaterimi prijatelji preskusimo igranje iger ter se skupaj učimo in rastemo.

Jaz_Robert_in_Kim.jpgZnanje se je širilo in tako sem prišel na idejo o pasivnih prihodkih ter da naredim korak v tej smeri. Odločil sem se za izdajo knjige Premagajte hudiča v sodelovanju s Fundacijo Napoleona Hilla. Tako se je začela naša pot tudi v založništvu knjig.  Prvi knjigi je sledila druga, nato tretja in tako naprej. Do danes smo tako izdali že 13 knjig različnih avtorjev, ki pa jih skrbno izbiramo glede na naše poslanstvo, načela in vrednote, ki jih zagovarjamo. 

Hkrati se je porodila še ideja o ustanovitvi kluba oziroma društva, kjer bi poučevali nauke, ki sta jih meni predala Robert in Kim.  Tako se je rodil CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA je tudi uraden CASHFLOW KLUB in je registriran pri podjetju Richdad.

Leta 2016 sem imel prvič tudi priložnost, da se od Roberta in Kim Kiyosaki učim v živo na seminarju v Munchnu in od takrat naprej so vsi njuni nauki dobili smisel. Kasneje se je pojavila še ena priložnost v Evropi in sicer leta 2019 v Varšavi na Poljskem. V zadnjih letih sem veliko znanja pridobival tudi od številnih drugih uspešnih poslovnih ikon. Najbolj znani med njimi so Glenn Stearns, Sandy Jadeja, Tom Wheelwright, Verdis in Tyler Norton, Robin Sharma, Wayne Dyer ter izjemni Grant Cardone multimilijonar ter avtor številnih knjižnih uspešnic. Med njimi najbolj znana je Pravilo 10X, ki je izšla v naši založbi.

Zdaj želim ta znanja, nauke in lastne izkušnje deliti z vami in vas pripraviti na vse pasti sodobnega poslovanja, financ in življenja. Zaupajte mi svoje želje, sanje in cilje, jaz pa se bom potrudil, da vam jih pomagam doseči. Stal bom ob vas in vas usmerjal, kot to počnejo smerokazi na cesti, pot pa boste še vedno morali prehoditi vi. Dovolj pošteno.