Marko živjo, Včerajšnji dan je bil izjemen. Tudi ti si izjemen. Vesela sem, da smo se spoznali, da smo skupaj ponovili nam blizu in hkrati realno situacijo. Igra mi je super. Prav fajna in zanimiva. Res sem zadovoljna z vsem.

Nika


Pozdravljeni,

Hvala za super delavnico. Zanima naju kako se lahko dogovorimo za plačilo prvih 500€ oz kako in kdaj lahko to uredimo?

Lep večer še naprej


Pozdravljeni, pošiljam svoj komentar. 

Bilo je fenomenalno. To moramo ponoviti. Bila sen zelo navdušena nad programom. Veliko uporabnega znanja smo pridobili in zraven še nasmejali in poslikali ob Marcosu Tavaresu. Ni bilo tako kot pravi Damjan Murko - malo dnarja, malo muzike ampak je bilo malo dnarja za veliko muzike in pridobljenega življensksko potrebnega znanja.
Doroteja P., Ljutomer


Pozdravljen

Pošiljam mnenje o seminarju.

Seminar Z idejo do bogastva je bil super. Najbolj so mi ostale v spominu osebne zgodbe o uspehu, še posebej zgodba Marcosa Tavaresa. Menim, da bi takšne seminarje morali imeti večkrat, saj je tovrstno znanje vedno koristno. To bi moral slišati prav vsak, še posebej pa otroci (morda predlog, da povabite g. Tavaresa tudi v osnovno šolo), da dobijo uvid v življenje in dodatno motivacijo za doseg svojih ciljev.

Danijela L., Majšperk


 Pozdravljen Marko.

Prebrala sem knjigo Z idejo do bogastva, ter Bogati očka, revni očka (tudi njune druge) in sem bila zelo navdušena, ko sem izvedela da je končno posnet film. Saj rada berem in te knjige je vredno prebrati večkrat. Toda film je hitrejši (kot ekspres kava) in ti da ravno toliko.

Seminar je bil vrhunski, prav tako izbira gostov. Še posebno Legenda Marcos Tavares. 

Vsi ki smo že doživeli bankrot, oziroma lakoto vemo, kako se je potrebno odpovedovati, da uspeš. In ko uspeš, te kar naenkrat poznajo vsi sorodniki in prijatelji, ki so izhlapeli, ko nam je bilo najbolj hudo.

Resnično sem vesela, da izstopam iz podganje dirke in postajam vedno bolj finančno pismena posledično pa finančno svobodna. 

Iz srca hvala, za prireditev. Vredno se je je bilo udeležiti. 

Lep pozdrav Suzi 


 Super. Hvala. 

Odlične stvari počnete. Super knjige, odličen izbor, super igre in delavnice. Sem vesel, da širite tovrstno kulturo. 

Lep pozdrav, 

LP

Matej


mnenje.jpg


mnenje_01.jpg


 mnenje_2.jpg