CASHFLOW AKADEMIJA 2025: Pričetek 11.1.2025 Majšperk

Ali sanjate o boljšem finančnem življenju? Si želite več denarja, boljšega razumevanja financ in večje finančne varnosti? Potem je naša delavnica CASHFLOW AKADEMIJA prava izbira za vas!20240309111006

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi obvladali svoje finance, ustvarili stabilen   denarni tok in si zagotovili finančno svobodo? Če je vaš odgovor, da, potem je   Cashflow Akademija prava rešitev za vas!

Cashflow Akademija je edinstvena priložnost, da se poglobite v svet financ,  naložb in denarnega toka. Naše  delavnice potekajo v živo in preko platforme Zoom.

Kaj lahko pričakujete od Cashflow Akademije?

    1. Izobrazba izkušenih strokovnjakov: Naš program temelji na naukih priznanih finančnih učiteljev, ki imajo leta izkušenj na področju upravljanja financ, investicij in naložb.
    2. Interaktivne seje in delavnice: Cashflow Akademija ni samo teorija. Sodelovali boste v interaktivnih sejah, reševali študije primerov in pridobili praktična orodja za upravljanje svojih financ.
    3. Raznolike teme: Pokrili bomo širok spekter tem, vključno z osnovami osebnih financ, strategijami za ustvarjanje pasivnega dohodka, vlaganjem v nepremičnine, delnice in druge naložbene priložnosti.
    4. Mreženje: Imeli boste priložnost spoznati ljudi, ki imajo podobne finančne cilje, in izmenjati izkušnje ter ideje.
    5. Podpora po končani akademiji: Po končani Cashflow Akademiji ne boste sami. Ponudili vam bomo podporo in nasvete za nadaljnje korake pri upravljanju svojih financ.

Kaj je vključeno?

     • 10 Delavnic CASHFLOW ob igranju igre CASHFLOW (vsako drugo soboto v mesecu) - 3.000€
     • Cashflow E-akademija (ZOOM klici vsak drugi ponedeljek v mesecu) - 1.997€
     • Tridnevno izobraževanje na hrvaški obali 6., 7., in 8. junij 2025 (strošek bivanja plača udeleženec) - 591€
     • 15% popust v spletni trgovini Bogati očka Shop
     • 20% popust na seminarje, delavnice in ostale dogodke v organizaciji kluba
     • brezplačna e gradiva, novice, delovne zvezke s področja financ za obdobje enega leta - 1.000€
     • 30% popust v počitniških namestitvah novo ustanovljenega podjetja (velja za namestitve v letu 2026) + ....

    

Preden investirate denar, investirajte čas v znanje o denarju
 
 
Najpomembnejši cilj naših delavnic ni dati odgovorov ... ampak razširiti vaš um na neskončne naložbene in poslovne možnosti, ki so na voljo danes. To je tako, kot bi vzeli skodelico za kavo in jo razširili do velikosti bazena.
 
 
Veliko ljudi me sprašuje: »Imam 10.000 dolarjev. Kaj naj naredim z njim?« Moj prvi odgovor je: »Nehajte ljudem govoriti, da imate denar in ne veste, kaj bi z njim.« Razlog za to je, ker če ne veste, kaj bi s svojim denarjem, obstaja veliko ljudi, ki vedo. In rekli vam bodo, da jim predate svoj denar in jim dovolite, da ga vložijo namesto vas.
 
 
Moj drugi odgovor je: »Finančno se izobražujte.« To pravim zato, ker boste, če boste igrali igro CASHFLOW®, lažje ločili dobre naložbe od slabih ter dobre naložbene nasvete od slabih.
 
 
Večina finančnih strokovnjakov vam rada pove, kaj storiti s svojim denarjem. Natančno vam bodo povedali, kaj morate storiti in v kaj bi morali investirati. Na splošno oni za to, kar vam priporočajo, dobijo plačano provizijo ali prejmejo nadomestilo.
 
 
Filozofija podjetja The Rich Dad Company in CASHFLOW klubov je, da obstajata samo dve stvari, ki ju lahko investirate: čas in denar. Priporočamo, da investirate nekaj časa v znanje, preden investirate svoj denar.