Ali sanjate o boljšem finančnem življenju? Si želite več denarja, boljšega razumevanja financ in večje finančne varnosti? Potem je naša delavnica Prebujeni finančni genij prava izbira za vas!

🚀 Kaj vas čaka na tej edinstveni delavnici? 🚀

🌟 Razumevanje Denarja: Naučite se, kako denar deluje in kako ga pravilno upravljati. Od osnovnih konceptov do naprednih strategij.

📈 Naložbena Modrost: Odkrijte najboljše načine za rast vašega premoženja. Vlagajte pametno in dosegajte odlične donose.

💼 Ustvarjanje Pasivnega Dohodka: Spoznajte načine za ustvarjanje stabilnega pasivnega dohodka, ki vam bo omogočil svobodo.

💰 Praktični Proračun: Naučite se načrtovati proračun, varčevati in zmanjšati nepotrebne stroške.

🏡 Nepremičninske Strategije: Kako izkoristiti potencial nepremičnin za doseganje finančnih ciljev.

🌐 Globalni Pogled: Razširite svoje finančno razumevanje na mednarodni ravni in izkoristite priložnosti po celem svetu.

Delavnica "Prebujeni finančni genij" je odprta za vse, ne glede na trenutno finančno stanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen vlagatelj, boste odnesli dragocene informacije in veščine.

🗓️ Datum: 21.10.2023

Čas: 10.00 - 18.00

🏢 Kraj: Majšperk

📚 Vsak udeleženec prejme delovni zvezek Prebujeni finančni genij, knjigo Kdo mi je ukradel pokojnino in e orodja ter povezave do njih

Ne čakajte, da se finančno izboljšanje zgodi samo od sebe. Prijavite se zdaj in prebudite v vas spečega finančnega genija!

Naredite prvi korak k boljši finančni prihodnosti. Pridružite se nam in postanite gospodar svojega denarja! 💪💰

Cena delavnice za osebo je 197€. V ceno so všteti topli napitki (kava, čaj, kapučino) in voda, delovni zvezek organizacija in vodenje. 

V primeru prijave  najkasneje do 21.9.2023 imate  78,80€ popusta na ceno delavnice za eno osebo. Ob hkratni prijavi dveh oseb pa imate skupno do 217€ popusta.

 tipka

AGENDA:

Agenda1.png 

 

Preden investirate denar, investirajte čas v znanje o denarju
 
Najpomembnejši cilj naših delavnic ni dati odgovorov ... ampak razširiti vaš um na neskončne naložbene in poslovne možnosti, ki so na voljo danes. To je tako, kot bi vzeli skodelico za kavo in jo razširili do velikosti bazena.
 
Veliko ljudi me sprašuje: »Imam 10.000 dolarjev. Kaj naj naredim z njim?« Moj prvi odgovor je: »Nehajte ljudem govoriti, da imate denar in ne veste, kaj bi z njim.« Razlog za to je, ker če ne veste, kaj bi s svojim denarjem, obstaja veliko ljudi, ki vedo. In rekli vam bodo, da jim predate svoj denar in jim dovolite, da ga vložijo namesto vas.
 
Moj drugi odgovor je: »Finančno se izobražujte.« To pravim zato, ker boste, če boste igrali igro CASHFLOW®, lažje ločili dobre naložbe od slabih ter dobre naložbene nasvete od slabih.
 
Večina finančnih strokovnjakov vam rada pove, kaj storiti s svojim denarjem. Natančno vam bodo povedali, kaj morate storiti in v kaj bi morali investirati. Na splošno oni za to, kar vam priporočajo, dobijo plačano provizijo ali prejmejo nadomestilo.
 
Filozofija podjetja The Rich Dad Company in CASHFLOW klubov je, da obstajata samo dve stvari, ki ju lahko investirate: čas in denar. Priporočamo, da investirate nekaj časa v znanje, preden investirate svoj denar.