Svet se je znašel v zelo resnih in nepredvidljivih časih, kar bi lahko bila tudi posledica pomanjkanja finančne izobrazbe tako v šoli kot doma. V naslednjem letu ali dveh se bo tako marsikaj spremenilo, saj so finančni, pokojninski in zdravstveni sistemi povsod po svetu ostali brez denarja.

Finančni sistem je v zadnjih izdihljajih, preden to tempirano bombo, v katero se je nekontrolirano dodajalo strupena "sredstva", raznese. Iz Stuttgarta se vračamo polni novih znanj in zanimivih informacij, s posebej zanimivim programom, ki bo osredotočen na vas in vaše finance, da vas nobena kriza nikoli več ne bo uspela presenetit. 

Vabimo vas na predstavitev programa CASHFLOW AKADEMIJE.


Zdravje je nedvomno eno izmed najpomembnejših bogastev, ki ga imamo. Čeprav je pogosto podcenjeno, je ključnega pomena za kakovost življenja posameznika in družbe kot celote. Skrb za zdravje vpliva na naše vsakodnevno delovanje, sposobnost, da dosežemo svoje cilje in ohranjamo dobro počutje.

Pridružite se nam na ZOOM klicu vsak ponedeljek ob 20.00, in spoznajte neverjetno tehnologijo, ki vam bo zagotovo izboljšala vse vidike vašega zdravja in dobrega počutja, prisluhnite zgodbi gospe, ki je 15 let živela v tišini in zgodbi nekaj drugih oseb, ki se jim je življenje spremenilo. S klikom na Prijava nam pošljite sporočilo, da vam posredujemo povezavo za dostop do ZOOMA.


ASEA Evropska konferenca 2024 

24.–25. februar 2024 Budimpešta, Madžarska

Pridružite se nam na največjem srečanju ASEA sodelavcev v čudoviti Budimpešti za samo 48,00€

Nič se ne more primerjati z energijo in navdihom ASEA dogodka! Pridružite se nam od 24. do 25. februar v čudoviti Budimpešti na 2024 Europe Conference! Spoznajte naše načrte za prihodnost in razvijte nove veščine za svoje poslovanje. Naj vas navdihne enkratna energija, ki jo boste lahko občutili samo na ASEA dogodku.

Na voljo je omejeno število sedežev, ki se bodo razdelili na osnovi kdor prej pride, prej melje! Svoje mesto rezervirajte še danes!

Pri nakupu vstopnice morate biti pred zaključkom nakupa navedeni kot sodelavec ali kot gost.

Zahteve za vračilo denarja morajo biti poslane pred 2. februar 2024. Od 3. februar 2024 dalje se vrednost vstopnic ne povrne.

PREVODI

Na voljo bo prevod iz angleškega v madžarski jezik.

Zahteve po prevodih v druge jezike bodo ustvarjene samodejno glede na označene jezikovne nastavitve posameznih ASEA sodelavcev.

PROGRAM

Petek, 23. februar 2024
    • 15.00–18.00 Registracija na mestu dogodka
Sobota, 24. februar 2024
    • 8.00–19.00 Registracija na mestu dogodka
    • 9.00 Odprtje
    • 10.00 Začetek splošnega dela dogodka
Nedelja, 25. februar 2024
    • 9.30 Odprtje
    • 10.00 Začetek splošnega dela dogodka
    • 15.00 Začetek splošnega dela dogodka