stuttgart

london


Medtem ko se ZDA v velikem obsegu dedolarizirajo in se sredi gospodarskega kaosa pojavljajo hiperinflacije, se lahko natanko naučite, kako povečati svoje bogastvo in ga zaščititi pred povratnimi udarci, ki prihajajo.

Učinek domin se stopnjuje in svet se sooča z najhujšimi gospodarskimi težavami po drugi svetovni vojni.

In zato bi to lahko bila slaba novica ... Toda glede na to, kako gledate na to, bi lahko bila zelo dobra novica.

Na NACIONALNEM KONGRESU 2023 odkrijte neprimerljive potenciale za zaščito, investiranje in napredek sredi bližajočega se finančnega preobrata.

NATIONAL ACHIEVERS CONGRESS rešuje finančne napetosti z BOGATIM PODJETNIKOM REVNIM PODJETNIKOM; ekskluzivni dogodek, ki prinaša najnovejše, skrite in neposladkane notranje informacije, ki jih morate vedeti o današnjem gospodarskem, finančnem in globalnem blagostanju.

Letos NAC 2023 prinaša vrhunskega osrednjega govorca človeka, ki je napovedal propad industrijskih titanov, kot so Lehman Brothers (že leta 2008!), SVB in Credit Suisse. - on je eden in edini ROBERT KIYOSAKI.

"Verjemite mi, to ne bo navaden dogodek"

- Robert Kiyosaki -

Zakaj? Pokazal vam bom vrhunske naložbe, temelječe na vpogledu, ki jih izvajam DANES in so varne pred načrtom ameriške centralne banke, da uniči vaše bogastvo in vašo svobodo, tako da vas prisili biti odvisne od dolarja ali evra.

 Prevoz, nastanitev, lokacija, program in ostale informacije 

5 VZNEMIRLJIVIH RAZLOGOV,

DA STE Z NAMI

#1: Izjemni predavatelji in govornikinac-01

National Achievers Congress se ponaša s tem, da je presegel pričakovanja z izjemno izbiro ugledne zasedbe priznanih strokovnjakov s področja poslovanja, prodaje in podjetništva. Pripravite se na poživljajočo izkušnjo, ko bodo ti cenjeni govorci razkrili svoje dobro uveljavljene strategije in zagotovili vpogled v svoja prihodnja prizadevanja. Pripravite se, da vas bodo navdihnili in motivirali njihovo strokovno znanje in vizionarski načrti.

 

naC-02#2: Izjemne možnosti mreženja

Vsak posamezen trenutek na Nacionalnem kongresu  je natančno zasnovan za optimizacijo vaše splošne izkušnje. Potopite se v namenske dialoge, vzpostavite dragocene odnose in razširite svojo mrežo tako, da se povežete z zagnanimi posamezniki, ki z vami delijo prizadevanje za uspeh. Zapustite dogodek opremljeni z učinkovitimi in praktičnimi strategijami, ki jih je mogoče brez težav implementirati v vaša poklicna prizadevanja in osebno življenje.

 

 

#3: Odlično okolje za učenjeNAC-03

Stopite v dvorano, polno posameznikov z različnih področij, ki jih združuje neomajna želja po prevladi na svojih trgih. Na kongresu National Achievers Congress ta osupljivi scenarij postane oprijemljiva resničnost. Sprejmite izjemno priložnost za povezovanje in učenje od vodilnih v panogi ter pridobite dragocene vpoglede, ki bodo spodbudili vašo pot osebne rasti. Izkusite iz prve roke, kako je moč mreženja spremenila poti neštetih prejšnjih udeležencev in služila kot katalizator za izjemne dosežke.

 

NAC-04#4: Povzdignite svoje podjetje, dohodek in življenje

Izkusite transformativno moč kongresa National Achievers Congress, saj vam vzbuja navdih in vam daje moč, da sprostite svoj polni potencial. S to ekspedicijo, ki vam spremeni življenje, boste odkrili ključne korake, ki so potrebni za dolgoročni uspeh. Ne čakajte na priložnosti – naredite korak naprej tako, da se potopite v pravo okolje in pričakujte, kako se vaše podjetje, dohodek in življenje dvignejo v neslutene višine, ko prevzamete odgovornost in začrtate pot do izjemnega uspeha.

 

#5: Osebna rast in razvojNAC-05

National Achievers Congress ni samo poslovni in finančni uspeh – osredotočen je tudi na osebno rast in razvoj. Raziščite seje, ki se poglobijo v teme, kot so miselnost, čustvena inteligenca, zdravje in dobro počutje, ter vas opremijo z orodji, s katerimi lahko sprostite svoj polni potencial na vseh področjih življenja.

 

 

 

ZAGOTOVITE SI SVOJE VSTOPNICE ZDAJ

Vip Splona

 

Skupaj z ROBERTOM KIYOSAKIJEM bodo tudi RichDad® svetovalci in mentorji, ki vam bodo pomagali do uspeha

Speakers

 Prevoz, nastanitev, lokacija, program in ostale informacije 

Program:

drugi_dan.png