Bogati očka shop

Z idejo do Bogastva - Napoleon Hill


- največja uspešnica vseh časov prodana v 70 miljonov izvodov,
- najbolj prodajana knjiga o delanju bogastva,
- knjiga je ena izmed 10 najbolj prodanih knjig v svetu,
- knjiga ponuja izkušnjo, ki spreminja življenje,
- knjiga je edini učbenik o osebnem uspehu
- knjiga vsebuje skrivnost, ki so jo v praksi preverili tisoči ljudi iz skoraj vseh družbenih slojev

Preberi več


23,95 €

Razpoložljivost: Izdelka s temi lastnostmi trenutno ni na zalogi,

0 izdelek na zalogi


V vsakem poglavju te knjige je omenjena skrivnost služenja denarja, ki je prinesla bogastvo več sto izjemno bogatim ljudem, ki sem jih pazljivo analiziral v večletnem obdobju. Na skrivnost me je pred več kot pol stoletja opozoril Andrew Carnegie. Premeteni, ljubki stari Škot mi jo je vrgel na um, ko sem bil deček. Potem se je z veselim leskom v očeh usedel nazaj na svoj stol in pazljivo gledal, da bi videl, ali sem imel dovolj možganov za razumevanje polnega pomena tistega, kar mi je povedal. Ko je videl, da sem dojel, me je vprašal, ali bi hotel preživeti dvajset ali več let pri pripravljanju sebe za prenos te ideje svetu, moškim in ženskam, ki gredo lahko brez skrivnosti skozi življenje kot neuspešni ljudje. Rekel sem, da bi, in v sodelovanju z g. Carnegiejem sem držal besedo.

Več kot dvajset let je imel Napoleon Hill intervjuje in študiral petsto največjih ustvarjalcev bogastva svojega časa. V njihovih primerih je odkril univerzalne zakone uspeha – principe, ki bodo delovali za vsakega, ki jih hoče spremeniti v dejanja. Rezultat, ki je bil prvič objavljen leta 1938, je bila knjiga »Z idejo do bogastva«. Napoleon Hill je pokazal pot iz Velike depresije proti uspešni prihodnosti. Sedemdeset let pozneje se soočamo z novimi ekonomskimi izzivi, toda zakoni uspeha se niso spremenili. Knjiga »Z idejo do bogastva« je še vedno najbolj gotov zemljevid do bogastva. To posebno izdajo ob 70-letnici smo pazljivo posodobili tako, da sodobni bralci lažje dojamejo Hillov pomen.

V knjigi Z IDEJO DO BOGASTVA Napoleon Hill črpa iz zgodb Andrewja Carnegieja, Thomasa Edisona, Henryja Forda in drugih milijonarjev svoje generacije, da bi ilustriral svoje principe.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO