Bogati očka shop

Psihokibernetika - Maxwell Maltz


Maltz je bil najprej uspešni lepotni kirurg v New Yorku. Pri svojem vsakdanjem delu s strankami je spoznal, kako veliko moč ima posameznikovo nezavedno. Po poglobljenem raziskovanju človeške duševnosti je odkril, da je sreča zgolj navada in da jo je mogoče osvojiti s pomočjo psihokibernetike.

Preberi več

Znižana cena!
22,25 €

23,43 € z DDV

Cena znižana 5 %)

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

2 izdelkov na zalogi


Psihokibernetika > Pridružite se milijonom, ki jim je avtorjevo odkritje obogatilo življenje!

Enostaven, znanstven, revolucionaren program za zdravje in uspeh slovitega ameriškega zdravnika

 

Odkrijte svoj notranji mehanizem uspeha! Izboljšajte samopodobo in vaše življenje bo kakovostnejše! Znebite se lažnih prepričanj! Naučite se razsodno misliti! Odstranite čustvene brazgotine in se čustveno obnovite! Uporabljajte domača pomirjevala, ki vam prinesejo spokoj! Naučite se, kako krizo premenimo v ustvarjalno priložnost!

 

Sreča je navada! Osvojite jo s pomočjo psihokibernetike! Kako lahko to znanje uporabite?

Namen knjige Psihokibernetika ni le obvestiti vas o novem znanju na področju kibernetike, marveč vam tudi prikazati, kako ga lahko uporabite za dosego pomembnih ciljev.

 

Skrivnost uporabe knjige Psihokibernetika pri spreminjanju vašega življenja

Knjige Psihokibernetika nisem zasnoval le za branje, marveč tako, da jo lahko tudi doživljate. Branje knjige vas oskrbi s podatki, da pa bi jo še izkusili, se morate na podatek ustvarjalno odzvati. Zgolj zbiranje podatkov je pasivno, doživljanje pa je živo. Kadar doživljate, se v vašem živčnem sistemu in v srednjih možganih nekaj dogaja. Možgani tvorijo nove engrame oziroma živčne vzorce.

Knjigo Psihokibernetika sem zasnoval tako, da vas dobesedno prislili v izkušnjo.

 

Maxwell Maltz

 

Poglavja:

 

Samopodoba: Vaš ključ k boljšemu življenju; Odkrivanje notranjega mehanizma uspeha; Domišljija: prvi ključ vašega mehanizma uspeha; Znebite se zmotnih prepričanj; Kako uporabiti moč razuma; Sprostite se in dopustite vašemu mehanizmu uspeha, naj deluje v vaše dobro; Navado sreče lahko pridobite; Lastnosti uspešne osebnosti in kako si jih pridobimo; Mehanizem neuspeha: kako ga pripraviti do tega, da ne bo več deloval proti vam, marveč za vas; Kako odstraniti čustvene brazgotine in izvesti čustveno plastično operacijo; Kako odkleniti vašo resnično osebnost; Priročna pomirjevala za duševno pomiritev; Kako krizo spremenimo v ustvarjalno priložnost; Kako osvojiti "zmagovalni občutek"; Več let življenja in več življenja letom.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO