Bogati očka shop

Bodi močen - Poppy O'Neill


Ta knjiga je praktičen vodnik do samozavesti za otroke.

V njem boste našli vaje in ideje, ki temeljijo na terapevtskih tehnikah, kakršne so razvili otroški psihologi in bodo vašemu otroku pomagale izboljšati samozavest ter razumeti, kako njegove misli in čustva vplivajo na to, kako vidi svet.

 

Preberi več


17,90 €

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

6 izdelkov na zalogi


Knjiga je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki.

Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo vaš otrok naučil postati samozavesten.


Vaš otrok bo s pomočjo Pipa – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.


Ta knjiga je odlična podpora tako za starše kot za otroke. Otroku pomaga razumeti, kaj je samozavest in kaj nanjo vpliva, ter pojasni, da je raven samozavesti nekaj, kar se spreminja glede na okoliščine.

Knjiga je napisana sočutno in otroku pomaga, da postane odpornejši in se bolje spozna. V njej bo našel praktične nasvete in zlahka razumljive primere, kako si izboljšati samozavest. Spoznal bo, kako si lahko z dejavno domišljijo v obliki pozitivnih trditev in vizualizacije okrepi samozavest, razvije nove navade in poišče rešitve.

To knjigo za samopomoč otrokom toplo priporočam. Resnično je čudovit vir, poln zabavnih vaj, ki bodo otroku pomagale, da se nauči novih spretnosti ter pridobi novo znanje in uvide, ki ga bodo podpirali pri tem, da bo samozavesten vse življenje.

Amanda Ashman-Wymbs, svetovalka in psihoterapevtka

 

Število strani: 141

Mere (mm):  155 x 7 x 205

Teža (g): 212

Vezava: mehka

 

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO