Bogati očka shop

Učbenik življenja - Martin Kojc


Praktični nasveti, kako doseči notranje ravnovesje in notranji mir (ki sta potrebna za duhovni preporod).
Preproste življenjske resnice, ki vlivajo novih moči.
Če hočemo bolje živeti, moramo poiskati boljše poti in po njih hoditi.
Želje se nam lahko uresničijo, če vanje resnično verjamemo in če zaupamo v dogajanje okrog nas.
Vse v življenju ima svoj določen smisel in smoter.

Preberi več

Znižana cena!
21,69 €

22,84 € z DDV

Cena znižana 5 %)

Razpoložljivost: Rok dobave 5 - 10 delovnih dni

10 izdelkov na zalogi


Dvajseto stoletje je bilo izredno pomenljivo za razvoj novih pristopov psihoterapije in uporabne filozofije.  V tem obdobju se je pojavil psiholog in filozof Martin Kojc (1901–1978),  ki je že leta 1935 izdal Učbenik življenja in z njim utemeljil bistvena načela svoje samonikle filozofije. Nemški izvirnik njegovega prvenca je najprej izšel na tujem in je kmalu postal uspešnica, prva domača izdaja je iz istega leta. Več kot 50 let kasneje, so sledili slovenski prevodi še drugih njegovih del. Danes je dobro uveljavljen avtor ne le v tujini, temveč tudi doma in se uresničuje njegova napoved, da ga bodo zares brali in razumeli šele v novem tisočletju.

Vsaka želja, v katerikoli obliki se že pojavi, je duhovna sila, ki stremi po uresničitvi. Ko spoznamo, da slabega ni, nas prežame zaupanje v prihodnost. Ne razmišljamo več, kaj bi morali storiti, da bi izboljšali sebe in svoje življenje ter ozdraveli, saj nam vse pomaga pri razvoju in samouresničitvi.

Zaradi zavezanosti resnici in notranje dinamike je Kojčeva samonikla psihoterapevtska metoda neizčrpen vir, ki nas napaja s svojo neusahljivo ustvarjalno miselno energijo. Obenem pa je domači prijatelj, ki priskoči na pomoč ob najbolj nepredvidljivih in na videz nerešljivih življenjskih situacijah.

 

 

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO