Bogati očka shop

MAŠA IN MUCEK AFIR - Aleksander Arsov


V prihajajoči seriji slikanic mala Maša izve veliko o svojih sorodnikih in znancih, kajti Mašina mama ji vsak večer pove novo zgodbo, zgodbo o družini, ljubezni in razumevanju.

 

Slikanica je primerna za otroke od 5 - 10 let.

Preberi več


17,00 €

Razpoložljivost:

4 izdelkov na zalogi


Maša kaj kmalu ugotovi, da nobeden od njenih sorodnikov ni prav popoln, a vsi so izredno ljubeči in razumevajoči ter se predvsem znajo boriti za svoje sanje. Včasih je ta pot do uresničitve sanj sicer malo bolj ovinkasta, a vedno pripelje h končnemu cilju. Da bi zadeva bila še bolj zanimiva, se skoraj vsak član Mašine družine ukvarja z neko duhovno prakso. Ene družine enostavno take so. A duhovnost ni enosmerna cesta in včasih nas življenje odpelje kam drugam, kot smo sprva načrtovali, a vedno je bil in vedno bo namen tisti prvi korak, ki vodi k cilju, ne glede na to, kakšen je ta naš cilj.

 

Vse te zgodbe nas poučijo, da smo mi tisti, ki smo gospodarji naše usode in da lahko le z delovanjem, zaupanjem vase ter z ljubeznijo in vztrajnostjo uresničimo svoje sanje. Saj vsi dobro vemo, da je ljubezen tista, ki na koncu vedno zmaga, le izgubiti se ne smemo na tej poti.

 

V prvi knjižici Maša in Mucek Afir izvemo, kako sta se Mašina mami in oče spoznala in kakšno vlogo je pri tem imela tehnika afirmacije. Seveda se vsi zavedamo, da afirmacije same po sebi ne delujejo. A tam, kjer je volja je tudi pot in kjer je pot je tudi Mašin oče, a kaj več o tem boste izvedeli v pričujoči zgodbici. Obenem boste izvedeli tudi kako je mašin mucek dobil ime ter kako lahko gimnazijski ples povzroči velik stres.

 

Število strani: 16

Mere (mm): 170 x 225 x 9

Teža (g): 241

Vezava: Trda

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO