Bogati očka shop

RAK`N´ROLL 1 - Nikola Kekić


Knjiga je dramatično-humoristični prikaz človeka, ki se je boril z rakom. Avtor opisuje sprejetje »ovinka« na poti življenja, procedur in postopkov zdravljenja, vračanja nazaj v različne faze odraščanja in življenjske situacije, ki jih je doživel.

Preberi več


20,00 €

Razpoložljivost: Rok dobave 2 - 5 delovnih dni

5 izdelkov na zalogi


Nikola Kekić se je rodil v Novem mestu leta 1976. Osnovno šolo je končal v Zagrebu, srednjo pa nadaljeval v Novem mestu. Življenjske poti je imel velikokrat zamegljene in velikokrat jih je izbiral po slabem vremenu tako, da je prevečkrat izbral krivo pot. Končal je srednjo elektro šolo. Nekaj let potem pa je naredil prekvalifikacijo v ekonomskega tehnika. Vedno so ga zanimali tuji jeziki. Želel je tudi nadaljevati izobraževanje, ampak je naletel na »ovinek življenja«.

»Cesta je bila zamegljena in ovinek je bil velik in spolzek ...« Nekako pa ga je izpeljal. Bil je poškodovan in zaznamovan za celo življenje. Karoserija je bila poškodovana, ampak mašina se je še dokaj držala. Srce se še ni dalo. Pisec se je trudil obnoviti karoserijo. Ampak je vsakič naletel na težavo. Ko je obnovil en del, se je poškodoval drugi. Ko je izumil in ugotovil formulo za rešitev težave, se je rodila nova. Napredoval je. Sam pa tega ni tako videl. Želel je živeti kot ostali okrog njega. Želel je manj napak na sebi, manj zdravstvenih problemov, manj obiskov pri zdravnikih in kirurgih. Želel je preveč!

 

Dokler se nekega lepega dne ni dobro pogledal v ogledalo in se odločil živeti tako, kot mu je ponujeno.

Živeti kot »star fucker«.*

* zvezdni jezdec

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Trenutno ni na voljo novih izdelkov
Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO