Bogati očka shop

Zakaj bogati postajajo še bogatejši - Robert T. Kiyosaki


Vsi kovanci imajo tri strani: glavo, hrbet in rob.

Inteligenco najdemo na robu kovanca in v zmožnosti videti obe strani.

Prvi del knjige se osredotoča na stran kovanca kjer se nahajajo bogati.

V prvem delu knjige boste odkrili kako revni in srednji razred zaradi davkov postajajo revnejši, na drugi strani, pa enaki davčni zakoni bogate naredijo še bogatejše.

Preberi več


29,29 €


PRED DAVNIMI ČASI … je vse kar je oseba morala narediti bilo:  hoditi v šolo, trdo delati, varčevati, biti brez dolgov, kupiti hišo, investirati dolgoročno na trg vrednostnih papirjev in srečno živeti do konca svojih dni.

 

Pravljice je konec

Eden izmed glavnih razlogov za rastočo vrzel med bogatim, srednjim in revnim razredom je ta pravljica. Preprosto povedano, ljudje, ki še vedno sledijo tej pravljici padajo v prepad med bogatimi in revnimi. Tisti, ki še vedno verjamejo v to pravljico so danes v finančnih težavah.

 

Pred dvajsetimi leti

Leta 1997 je bila prvič objavljena knjiga Bogati očka revni očka. Objavljena je bila v samozaložbi, ker nobeden izmed založnikov, s katerimi smo govorili, ni razumel, o čem sem govoril. In verjamem, da pred dvajsetimi leti mnogi izmed naukov mojega bogatega očka za večino ni imelo nobenega smisla. Pred dvajsetimi leti je bila knjiga Bogati očka revni očka napisana kot opozorilo za prihajajočo gospodarsko krizo, v kateri smo danes. In pred dvajsetimi leti sem bil kritiziran ker sem govoril da, ''vaša hiša ni sredstvo'' in ''varčevalci so poraženci.'' Toda časi so se spremenili.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)
AdvertisingTemplate prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO