Bogati očka shop

Nepravična prednost - Robert T. Kiyosaki


Česa o denarju se ne boste nikoli naučili v šoli


V Nepravični prednosti Robert Kiyosaki izziva bralce po vsem svetu, naj spremenijo prepričanje, da bodo imeli vse življenje finančne težave.
Dobro finančno znanje je orodje za oblikovanje življenja, kakršnega si želite zase in za svojo družino.

Preberi več

Znižana cena!
23,15 €

24,90 € z DDV

Cena znižana 7 %)

Razpoložljivost: Rok dobave 2 - 5 delovnih dni

1 izdelek na zalogi


Česa o denarju se ne boste nikoli naučili v šoli


V Nepravični prednosti Robert Kiyosaki izziva bralce po vsem svetu, naj spremenijo prepričanje, da bodo imeli vse življenje finančne težave.
Dobro finančno znanje je orodje za oblikovanje življenja, kakršnega si želite zase in za svojo družino. Avtor vas spodbuja k spremembi edinega, kar je resnično mogoče: samega sebe.
To je knjiga o moči finančnega znanja in petih nepravičnih prednostih, ki jih ta zagotavlja:


  • nepravična prednost znanja
  • nepravična davčna prednost
  • nepravična prednost zadolževanja
  • nepravična prednost tveganja in
  • nepravična prednost kompenzacije.

 


Z izvirnim pristopom k dobro preskušenim sporočilom Kiyosaki poudari pomen korakov, potrebnih za to, da znanje postane praktično orodje za zagotavljanje merljivih pozitivnih rezultatov.
Avtor nam tudi tokrat razkriva dva pogleda na finančno znanje in pot, kako to spremeniti v nepravično prednost.
Robert Kiyosaki je izzval milijone bralcev po vsem svetu in spremenil njihov pogled na denar. Njegove trditve velikokrat nasprotujejo ustaljenim modrostim, zato si je pridobil sloves pogumnega človeka brez dlake na jeziku. Po svetu je znan kot predan zagovornik pomena pridobivanja finančnega znanja.

Robertovo sporočilo


Ni prav!


Dolgo in temeljito sem razmišljal, ali naj pišem o svojem finančnem uspehu, sploh zdaj. Vem, da je več milijonov ljudi izgubilo službo, podjetje in dom. Vem tudi, da največkrat ni vljudno razglabljati o finančnem uspehu. Hvalisanje ni nikoli primerno, sploh pa ne o denarju.
Kljub temu sem se odločil pisati o vlaganjih v resničnem življenju. Rad bi, da razumete, kako sva si midva z ženo pridobila finančno znanje, kako sva ga izkoristila in zakaj je to znanje nepravična prednost, še posebno v hudih časih za gospodarstvo. Ne pišem zato, da bi se hvalil, temveč zato, da bi spodbudil druge k učenju, izobraževanju in praksi ter morda k drugačnemu pogledu na svet. Ko to pišem, leta 2011, je na svetu zelo veliko denarja. Milijarde dolarjev iščejo »dom«, ker vlade različnih dežel po svetu tiskajo »ponarejeni« denar. Nobena vlada nikjer na svetu si ne želi, da bi gospodarska recesija zajela ves svet, zato nenehno tiskajo »slab« denar. Zlato in srebro se zato ves čas dražita, varčevalci pa izgubljajo prihranke.
Problem je, da je ta lažni denar v rokah peščice ljudi. Tako bogataši postajajo vse bogatejši, pripadniki srednjega sloja in revni še revnejši, gospodarski položaj se poslabšuje in problem se poglablja.
Po podatkih ameriškega statističnega urada se je v ZDA septembra 2010 delež revnih prebivalcev povečal na 15 odstotkov. To pomeni, da je več kot 4 milijone Američanov zdrknilo iz srednjega sloja in pristalo med najrevnejšimi; natančno tako, kot sva z Donaldom Trumpom napovedala v najini knjigi Zakaj si želiva, da bi bili tudi vi bogati. Takšne razmere niso dobre, nevarne so.
Tvegam, da bom izpadel bahač, a sem se kljub temu odločil napisati to knjigo o povsem življenjskih vidikih naložbeništva. Ne bi se mi zdelo prav, da védenja o tem, kako si pomagati do finančnega uspeha, ne bi delil z drugimi. Če bi ravnal tako, bi bil pohlepen. Knjige pišem zato, ker sem trdno prepričan, da ljudje potrebujejo več finančnega znanja, drugače si svetovno gospodarstvo ne bo kmalu opomoglo. Navsezadnje pa pišem tudi zato, ker verjamem, da je bolje pokazati ljudem, kako loviti ribe, kot pa jim jihdajati.

Robert T. Kiyosaki

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)
AdvertisingTemplate prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO