Bogati očka shop

Premik - Dr. Wayne W. Dyer


V knjigi Premik nam Dr. Wayne W. Dyer razloži kako dati našim življenjskim ambicijam pravi pomen. Ta premik v notranjosti človeka onemogoči razklanost, razsvetli duhovno povezanost in nam pomaga, da se iz življenja, kjer nas je nadzoroval sebični ego, dvignemo na drugo raven, kjer naša dejanja vodi višji namen.

Preberi več


21,00 €

Razpoložljivost: Izdelka s temi lastnostmi trenutno ni na zalogi,

0 izdelek na zalogi


Medtem ko se oddaljujemo od jutra življenja in z njim povezanega  ega, ki nas je skušal nadzorovati, in vstopamo v popoldan (in večer), kjer kraljujeta smisel in namen, bomo srečali tudi nekaj nepričakovanih dogodkov, ki nas bodo spremljali na naši novi poti.

Gotovo bomo na začetku naleteli na padec ali neuspeh, vendar moramo vztrajati in dopustiti, da nam prav ti začetni padci dajo energijo za našo pot spremembe. Premik ne pomeni, da izgubljamo naš zagon in vse ambicije, ampak da postanemo željni novih, še neprehojenih poti. Moramo se potruditi, da bo naše življenje temeljilo na resničnem izkustvu smisla in občutkov smotrnosti, ne pa na večnih zahtevah in lažnih obljubah ega.

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in predavatelj s področja osebnostne rasti. Je avtor več kot tridesetih knjig, avtor radijskih oddaj in motivacijskih video posnetkov, ter gost v številnih televizijskih in radijskih oddajah po vsem svetu.

Nihče še ni komentiral tega izdelka.

Samo registrirani uporabniki lahko dodajajo komentarje.

Košarica  

(prazno)Template prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO