Bogati očka shop

Dostava

Blago, naročeno v Spletnem portalu BOGATI OČKA SHOP gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi običajno še isti dan.

Da bi naročeni artikli bili dostavljeni karseda hitro, vedno izberemo najbolj optimalno pot kot je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Strošek dostave

Strošek dostave plača kupec in je že vračunan ob vašem naročilu, razen strošek gotovinskega poslovanja ( Pošta Slovenije), ki je odvisen od zneska za plačilo.

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročiš še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna! Dostava je brezplačna tudi ob naročilu izdelkov v vrednosti več od 200€ in je jasno označeno v spletni trgovini.

Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate  poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odposlano, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage. Ali paketov.

 

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

 

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

 

Paket gre od nas še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednja priporočila:

 

Če artikla nimamo na zalogi, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:

 

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh do pet delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

 

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 0599 20 524 ali 041 340 196 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na shop@bogatiocka.si .


DomovDomov

Košarica  

(prazno)
AdvertisingTemplate prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO