Bogati očka shop

Napoleon Hill 7 izdelki

Napoleon Hill
NAPOLEON HILL
1883-1970

Napoleon Hill se je rodil leta 1883 v oddaljenem gorovju Wise Countryja v Virginiji. Rodil se je v revščini in njegova mati je umrla, ko je imel le devet let. Leto dni kasneje se je njegov oče znova poročil in mačeha je postala vir navdiha mladega fanta.
Pod vplivom svoje mačehe je Hill v najstniških letih postal časopisni reporter. Njegova dela so pritegnila pozornost Roberta L. Taylorja, nekdanjega guvernerja Tennesseeja, ki je kasneje postal senator Zdrženih držav Amerike. Taylor je bil lastnik revije Bob Taylor's Magazine, kjer je zaposlil mladega Hilla za pisanje zgodb o uspehu. V tem času je Hill prav tako obiskoval georgetownsko univerzo prava.
Leta 1908 je Hill dobil nalogo intervjuvati Andrewa Carnegieja in ta predvidoma tri urni intervju je trajal tri dni. Med intervjuvanjem je Carnegie Hillu vcepil idejo, da bi lahko napisal prvo filozofijo osebnega uspeha na svetu, ki bo temeljila na načelih uspeha.
Carnegie je Hillu omogočil seznanjanje z velikani tistega časa, vključno s Henryjem Fordom, Thomasom A. Edisonom in Johnom D. Rockefellerjem. Tako je Hill namenil dvajset let svojega življenja intervjuvanju, preučevanju in pisanju o uspešnežih.
Leta 1928, dvajset let po intervjuju z Andrewom Carnegiejem, je Hill izdal osem poglavih knjige Law of Success. V svojem življenju je napisal veliko prodajnih uspešnic. Leta 1937 je napisal knjigo Think and Grow Rich (Z idejo do bogastva), ki je poslala najbolje prodajana knjiga samopomoči vseh časov in se še dandanes vedno prodaja v milijonih izvodov po celem vsetu. Nič čudnega, da so Hillu pogosto rekli »čudežni človek – ustvarjalec millijonarjev«.

Košarica  

(prazno)
AdvertisingTemplate prestashop DDLX

Distributed by Freedom SEO