Prijava na novice

* obvezno polje
 
Pobeg
Pobeg iz podganje dirke, je zanimiva predvsem pa poučna knjigica v obliki stripa, ki bo vašega otroka seznanila s pomembnimi nauki o denarju. V tej zanimivi slikanici so na preprost način zapisani nauki, ki jih je Robert Kiyosaki začel prejemati od svojega bogatega očka pri njegovih 9 letih.
Ker naš šolski sistem naših otrok ne uči o denarju, je nujno potrebno, da se tega naučijo od svojih staršev.
Robert se je učil od dveh očetov, njegovega pravega očeta (poimenoval ga je revni očka), ki je bil šolski učitelj in se je ves čas ubadal z finančnimi težavami in očeta najboljšega prijatelja in sošolca Mika (bogati očka), ki je z leti postal eden najbogatejših mož na Havajih in je zato bil pred težavno odločitvijo, nasvete katerega izmed očetov upoštevati.
Nauki, ki jih je prejel od obeh očetov so ga pripeljali do spoznanja, da bolje kot, da celo življenje dela za denar, trepeta pred izgubo službe, ... ustvari svoje lastno podjetje in se nauči investiranja v sredstva in tako pripravi denar da dela zanj.  
Najpomembnejši nauk, ki ga je prejel od svojega bogatega očka se glasi:
''Bogati ne delajo za denar.''

 
Bogati očka, revni očka za najstnike.
 
 
Najstniki

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.