Investiranje je veščina, katere se ne morete naučiti iz knjig. Druga možnost učenja v realnem svetu nas lahko stane zelo veliko denarja. Najprej morate razumeti svoje vedenjske vzorce ...  

 

Igra CASHFLOW je bila ustvarjena za poučevanje investiranja in gradnje bogastva na zabaven in eksperimentalen način. Upravljajte s svojimi sredstvi in obveznostmi, trgujte z delnicami in se borite za izhod iz podganje dirke.

 

Izborite si svojo pot iz podganje dirke s pridobivanjem nepremičnin, delnic, podjetij in plemenitih kovin. V igri ne igrate le proti ostalim igralcem, temveč se borite tudi z nepremičninskim trgom, trgom vrednostnih papirjev in nenazadnje tudi z Materjo Naravo.

Igro začnete kot uslužbenec podjetja, ki recimo dela od 9.00 - 17.00 (ni zabaven del) in vas popelje na potovanje pridobivanja sredstev, ki vas bodo premaknila na hitro pot, kjer se začne izgradnja resničnega bogastva (zabavni del igre).

 

Vaš bankir vas nikoli ne bo vprašal za šolsko spričevalo. Naučite se kaj je zares pomembno v podjetništvu in pri investiranju - vaše finančno poročilo. Kupujte sredstva in zgradite svoje bogastvo.

Povečajte svoj finančni IQ in zapustite podganjo dirko. Povežite se v skupino z nekaj prijatelji ali podobno mislečimi osebami. Sploh ni pomembno s kom. Vedno se boste spominjali prvega skupnega igranja CASHFLOW.

 

 

Kaj dela igro CASHFLOW drugačno od ostalih v učenje financ usmerjenih iger? Igra CASHFLOW vas ne uči samo kako investirati in pridobivati sredstva, temveč pomembnejših veščin, kako se vedete ob različnih investicijskih scenarijih. Tako se lahko učite različnih investicijskih strategij za izgradnjo bogastva brez tveganja v resničnem življenju. Če radi investirate varno, lahko poskusite z agresivnim investiranjem in obratno. Zmagujte in se učite

Kadar igramo se najbolj realno poistovetimo z našim vedenjem v življenju. Razmislite o svojem vedenju, kadar se soočate s konkurenco. Postajate brezskrbni ko zmagujete in razpadajoči ko izgubljate? Ali ne bi bilo bolje, da si pridobite izkušnje na igralni plošči kot pa v resničnem svetu, s pravim denarjem - svojim denarjem.

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.