Prijava na novice

* obvezno polje
 

Kadar govorimo o ustvarjanju uspešnega posla, ta ni zgolj stvar tehničnih veščin. Za uspešno soočanje s kvadrantom B so veliko pomembnejše življenjske izkušnje oziroma veščine. Ključ do dolgoročnega uspeha v življenju je vaša izobrazba, vaše veščine, življenjske izkušnje in kar je najpomembnejše, vaš osebni značaj.

Jaz sem se, na primer, moral naučiti, kako prekositi dvom vase, sramežljivost in strah pred zavrnitvijo. Naslednja veščina osebnostne rasti, ki sem jo moral pridobiti, je bila, kako se ponovno pobrati po neuspehu in porazu. Te osebne značilnosti preprosto morate razviti, če želite uspeti v poslu kvadranta B, ne glede na to, ali gre za mrežni marketing, franšizo ali podjetniški zagon.

 
Če se teh stvari ne naučite v šoli, na delovnem mestu in vas jih tudi doma ne naučijo, kje se jih boste sploh naučili? Kje za vraga boste našli posel, ki bo vložil čas v vaše izobraževanje in osebnostno rast ter vam hkrati dejansko pomaga ustvariti lastni posel? 
Povem vam, v mrežnem marketingu.

John: Zanimivo je, Robert, da vedno navajaš poslovno izobrazbo kot največjo prednost, kar jih vidiš v poslu, in mislim, da za to obstaja neki določen razlog. Ljudje se v mrežnem marketingu pogosto naučijo veščin in razvijejo lastne vidike, ki se jih v nasprotnem primeru ne bi nikoli naučili. Mrežni marketing uči ljudi, kako prekositi njihove strahove, kako razumeti duševnost ljudi, ki vas v poslu zavračajo in kako ohraniti vztrajnost ter trmo, kljub soočenju z zavrnitvijo ali kakšnim drugim izzivom resničnega sveta.

Tukaj je nekaj odločilnih veščin, ki se jih naučite v resničnem svetu mrežnega marketinga:

 • Odnos do uspeha
 • Oblačenje za uspeh
 • Premagovanje osebnih strahov, dvomov in pomanjkanja samozavesti, zaupanja
 • Premagovanje strahu pred zavrnitvijo
 • Veščine sporazumevanja (kako besedno občevati z ljudmi)
 • Izkušnje z ljudmi
 • Znanje za upravljanje z lastnim časom
 • Prevzemanje odgovornosti
 • Praktična določitev ciljev
 • Znanje za upravljanje z denarjem
 • Naložbeno znanje

Dobra mrežno marketinška podjetja priskrbijo zanesljiv program usposabljanja za vsa ta področja. Strinjam se, da je takšna vrsta izobrazbe preprosto neprecenljiva. Pravzaprav bi izjemno težko našli situacijo, kjer bi z zelo malo vloženega denarja dobili vso to usposabljanje – še težje situacijo, kjer bi vam za usposabljanje celo plačali.

Za mrežni marketing pogosto pravimo, da je posel, kjer »služiš, medtem ko se učiš.« Ta izrek je odličen, saj nazorno prikazuje bistvo mrežnega marketinga: Naučiš se, kako nekaj početi, medtem ko to dejansko počneš in ne medtem ko v učilnici leta in leta poslušaš nekoga govoriti o tem, kako to storiti.

V mrežnem marketingu je urjenje pomembnejše od teorije – je izkustveno. Ne glede na to, če vam uspe priti na vrh določenega programa ali ne in če imate povrhu še finančne koristi, ima usposabljanje velikansko vrednost tudi za preostanek vašega življenja. Ogromno ljudi potem dejansko žanje uspeh v drugem poslu, zaradi vseh teh usposabljanj, izkušenj in veščin, ki so jih pridobili v mrežnem marketingu.

Ravno to je največji razlog, da sem zadnjih deset let ta posel neutrudno priporočal vsem ljudem. Dobro mrežno marketinško podjetje ti ne da le steze, po kateri lahko tečeš, temveč vas podpira pri razvoju veščin in kvalitet, ki so potrebne za vaš uspeh.
Mrežni marketing je poslovna šola resničnega življenja, namenjena ljudem, ki se raje kot veščin delavca, želijo naučiti življenjskih veščin podjetnika.
 
Si želite spremembe in zamenjati varnost delovnega mesta za svobodo. Želite uresničiti svoje sanje, doseči cilje ter postati finančno neodvisen ali se še vedno otepati starega pravila industrijske dobe. Če ste za spremembo potem ni boljšega in primernejšega časa kot je sedaj. Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 

 

 

 

 
 

 

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.