Prijava na novice

* obvezno polje
 

Kvadrant denarnega toka

V knjigi Kvadrant denarnega toka boste izvedeli, zakaj nekateri ljudje delajo manj, zaslužijo več, plačajo manj davkov in se počutijo finančno varnejši kot drugi. Potrebno je vedeti le to, v katerem polju kvadranta delovati in kdaj.

Ste se kdaj spraševali …

Kaj je razlika med zaposlenim in lastnikom podjetja? Zakaj nekateri vlagatelji služijo z malo tveganja, medtem ko večina drugih vlagateljev le izenači dohodke? Zakaj večina zaposlenih menja eno službo za drugo, medtem ko nekateri službo pustijo in zgradijo poslovne imperije? Zakaj je v industrijski dobi večina staršev želela, da otroci postanejo zdravniki, računovodje ali odvetniki … in zakaj so v informacijski dobi ti poklici finančno ogroženi?

V tej knjigi boste našli odgovore na marsikatero vprašanje. Z njeno pomočjo boste lahko našli tudi lastno pot do finančne svobode v svetu vse večjih finančnih sprememb. Knjiga je napisana za ljudi, ki so se pripravljeni odpovedati varnosti službe in najti lasten svet finančne svobode in so tudi pripravljeni na velike poklicne in finančne spremembe v svojem življenju, Ta knjiga govori o novih možnostih, novih smereh in novi finančni prihodnosti.


Investicijski vodnik

 

Investiranje ima za različne ljudi različne pomene.

Pravzaprav imajo bogati, revni in pripadniki srednjega razreda povsem različne možnosti za vlaganje. 

Knjiga INVESTICIJSKI VODNIK BOGATEGA OČKA je namenjena vsakomur, ki ga zanima dolgoročno vlaganje in bi se rad tega lotil tako, kot to počnejo bogataši. Že naslov pove, da gre za priročnik, in ne za recept za zajamčeni uspeh. Bogati očka mi ni nikoli dajal nobenih jamstev,  samo nasvete in vodila.


INVESTICIJSKI VODNIK BOGATEGA OČKA vam bo razkril: 

• temeljna načela investiranja bogatega očka, 
• kako zmanjšati investicijsko tveganje, 
• deset nadzornih točk bogatega očka, 
• kako zaslužek pretopiti v pasivni in portfeljski prihodek, 
• kako postati vrhunski vlagatelj.

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.