Prenehajte s pritoževanjem, kako nimate dovolj časa zase, in vstanite eno uro bolj zgodaj. Izbira je vaša, zakaj je ne bi izkoristili? Ne pritožujte se, da je ne niste zmožni izkoristiti, glede na vse, kar je te dni na vašem krožniku. V kolikor za spanje porabite 7 ur dnevno, delate 8 ur, vam vsak teden na voljo ostane še vedno več kot 63 ur prostega časa v katerem lahko postorite vse tiste stvari, ki si jih želite. To znese 252 ur na mesec in 3024 ur na leto in jih imate na razpolago za življenjske opravke. Še nikoli v zgodovini nismo živeli v vznemirljivejšem času in na razpolago imate, da pograbite neomejene možnosti, ki vam jih prinaša vsak dan.

Če niste tako srečni ali uspešni ali mirni, kot veste, da bi lahko bili, prenehajte za to kriviti svoje starše, šefa, ekonomijo in prevzemite polno odgovornost za svoje okoliščine. Tako boste naredili prvi korak k povsem novemu pogledu na svoje življenje, kar bo začetna točka boljšega načina življenja.

Bernard shaw je nekoč izjavil: "V tem svetu napredujejo tisti ljudje, ki vstanejo in poiščejo okoliščine, kakršne si želijo, če jih ne najdejo, jih ustvarijo."

Pametneje izbirajte misli, katerim boste pustili vstopiti v svoj um, kot tudi naravnanost, ki jo boste vnesli v svoje dni in v svoj način življenja. Prenehajte se pritoževati in začnite živeti. Pesnik Rudyard Kipling bi tole povedal takole: "Če znate neizprosno minuto napolniti s šestdesetimi sekundami, vrednimi razdalje, ki jo tečete, je zemlja in vse, kar je na njej, vaše."

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.