Tisto leto nisem nameraval iti na potovanje, toda kljub temu sem se zalotil pri pripravljanju prtljage. In sem šel. Bil sem pogumen in neustrašen. Šel sem na še eno potovanje, polno obžalovanja.

Vozovnico sem rezerviral pri letalski družbi "Če bi vsaj". V tej letalski družbi za prtljago vsak skrbi sam. Bil sem popolnoma izmučen, ko sem jo prenašal po letališču v Mestu obžalovanja. Zdelo se mi je kot večno trpljenje. Videl sem najrazličnejše ljudi, ki so prihajali z vsega sveta. Tudi oni so klonili pod bremenom svoje prtljage.

Pred poslopjem sem ustavil taksi, ki me je popeljal v hotel "Izhod v sili", do katerega me je voznik peljal vzvratno. Zvečer sem se odpravil v plesno dvorano, kjer se je odvijalo srečanje patetikov. Ko sem se prijavil kot udeleženec, sem na seznamu povabljenih opazil imena svojih dobrih prijateljev: družino Narediti: Če-bi, Ko-bi-vsaj in Moral-bi, sestri Priložnost: Izgubljeno in zgrešeno, vse Včerajšnje dni: teh je bilo toliko, da mi jih ni uspelo prešteti, toda vsak od njih mi je zaupal vsaj eno žalostno zgodbo

Izgubljene sanje in Prelomljene obljube so bile tudi na seznamu. Bile so povabljene skupaj s prijateljema Ne obtožuj me in Nisem mogel storiti drugače. In seveda, zabaval in igral nam je ansambel Njihova krivda. Ko sem se že sprijaznil z zabavo, sem spoznal, da ima le ena oseba moč, da prekine to zabavo: jaz sam. Moral sem se le vrniti v sedanjost in pozdraviti nov dan! Če ste se tudi vi znašli na letu za Mesto obžalovanja, vedite, da ste si vozovnico rezervirali sami in da jo lahko kadarkoli vrnete - brezplačno. Toda vi ste edini, ki to lahko storite.

Kaj boste torej storili? Zapustili let v Mesto obžalovanj in se prijavil na let v Deželo sanj ali nadeljevali s poletom? Na povezavi https://bogatiocka.si/dogodki lahko najdete lete v Deželo sanj.

 

Donatorstvo

Če nam želite pomagati pri uresničevanju našega poslanstva vas vabimo, da nam s svojim prispevkom omogočite nadaljnje delovanje. Hvala za vaš nesebičen prispevek pri širjenju finančnega izobraževanja.
 


| Pravno obvestilo|

Copyright © 2017 CASHFLOW KLUB BOGATI OČKA. Vse pravice pridržane.