Prihajajoči dogodki

23
Apr
2019

23.04.2019 17:30 -19:30
KPC Majšperk
KPC Majšperk
Majšperk 39, 2322 Majšperk, Slovenija
Brezplačno

Tri korake do zlata - Sharon L. Lechter & Greg S. Reid

Le kdo še ni slišal za legendarnega Napoleona Hilla in njegovo največjo knjižno uspešnico Z idejo do bogastva. Tokrat so njegova načela uspeha na preizkušnji pri največjih poslovnih voditeljih našega časa, kot so: Dave Liniger; soustanovitelj podjeja RE/MAX, Bob Proctor; ustanovitelj Life Success, Mike Helton; predsednik NASCAR-ja, Evander Holyfield, štirikratni boksarski prvak v težki kategoriji, James Amos, nekdanji oredsednik Mail Boxes Ets (danes UPS) in mnogi drugi. Vsem je skupna ena točka; svoj uspeh pripisujejo knjigi Z idejo do bogastva in načelom, ki so zapisana v njej.

Knjiga je resnična zgodba Grega in njegovega popotovanja do uspeha in razgovorov, ki jih je naredil tudi ob pomoči priporočilnega pisma Fundacije Napoleona Hilla. Skozi celotno zgodbo se lahko naučimo, da je večina ljudi svoj največji uspeh dosegla, ker so vztrajali in nadaljevali v hudih in težkih časih, ko je bila na preizkusu tudi njihova vera v same sebe. 

 

Poslovna priložnost

V prvem delu seminarja vam bomo pred predstavitvijo same knjige, predstavili še poslovni sistem, ki je omenjen  v sami knjigi in ga priporoča vedno več in več velikih poslovnih liderjev, ter kako lahko vsak izmed nas z določenimi spremembam v načinu razmišljanja in aktivnostmi, poskrbi za svojo varnejšo finančno prihodnost. Dotaknili se bomo tudi teme ali so takšni poslovni sistemi legalni ali nelegalni in kdaj gre za eno ali drugo obliko poslovnega sistema.  

36
06
Sep
2019

06.09.2019 08:00 - 07.09.2019 20:00
50% znižane vstopnice

Najboljše na enem mestu: Tony Robbins, Jay Abraham in Robert Kiyosaki

 

Za več informacij o dogodku in nakup vstopnic klikni na gumb spodaj